Moderne rekkehus til salgs

Oppdatering: Dette huset ble solgt i 2007. Siden ligger ute fordi jeg ikke ønsker å slette ting jeg tidligere har publisert med mindre det er svært sterke grunner til det.

Om du trenger råd om hvordan du skal selge huset ditt, markedsføre organisasjonen din, hvordan få i gang dialog med kunder – ta gjerne kontakt med meg. Mobil 97 11 12 13 eller epost oyvind.solstad@gmail.com.

—————–

Vil du bo rett ved marka, se skogen suse utenfor kjøkkenvinduet? Likevel bare 10 minutter fra Storo, Nydalen og den nye T-baneringen? (kart under)

Lachmannsvei 39C er et moderne rekkehus på tre plan. Store, lyse rom, og praktiske løsninger. Se annonsen på finn.no, hvor du kan laste ned prospekt.

Visning: Søndag 9. mars kl. 16.00-17.00 og mandag 10. mars kl. 17.00-18.00.

Vannbåren varme

Huset har vannbåren varme, som gir deg jevn og deilig varme i rommene. Ingen panelovner som tar opp plass, støver og lukter. Vann på 30-40 grader varmer dessuten opp gulvet mye mer behagelig enn elektriske varmekabler!

Sikre hjem

Huset har et konsept som kalles sikre hjem. Det er sprinkler i alle rom (og i de fem nabohusene). Det er samme system som på Gardermoen, ta en titt opp i taket neste gang du flyr. Brannvarslerne i huset er seriekoblede og varsler Securitas Direct, likhet med boligalarmen.

Stue og kjøkken

Stue og kjøkken ligger i 1. etasje. Det er lys parkett av slitesterk kanadisk lønn på gulvene. Kjøkkenet har ovn fra Gorenje og ventilator fra Blomberg.

(klikk på bildene for flere detaljer/større bilder)

Lachmannsvei 39C - living room/stue

Lachmannsvei 39C - living room/stue

Lachmannsvei 39C - living room/stue

Lachmannsvei 39C - kjøkken/kitchen

Bad

Det er to bad: Det ved inngangen i 1. etasje har vask, wc og dusj…

Lachmannsvei 39C - guest bathroom/gjestebad

…mens det store badet oppe har både dusj og badekar, vask og wc. Begge badene har vannbåren varme i gulvene, og avtrekksvifter.

Lachmannsvei 39C - bathroom/bad

Soverom

I 2. etasje finner du tre store soverom. Først et nydelig barnerom med spesialbygd møblement med fiberlys og downlights.

Lachmannsvei 39C - childrens bedroom/barnerom

Foreldresoverommet har egen balkong med utsikt mot Maridalsvannet, og stor skyvedørsgarderobe.

Lachmannsvei 39C - master bedroom/soverom med balkong mot vest

Det tredje rommet har utsikt mot skogen, markagrensa går rett bak huset.

Lachmannsvei 39C - childrens bedroom/barnerom

Loft

Øverst finner du en stor loftstue/aktivitetsrom med masse plass. Det er bod og lagringsplass i tre kott i veggene.

(bilde kommer)

Andre rom

Skyvedørsgarderobe med speil i gangen.

Lachmannsvei 39C - hall and stairs/gang og trapp

Ute

Det er store terrasser både mot øst og vest, med sol i hagen til den forsvinner bak Holmenkollen langt senere enn nede i byen. En isolert sportsbod med hems rett utenfor inngangsdøra rommer både fryseskap og sportsutstyr. Markagrensa starter rett bak huset, og det er 5 minutter til slalombakkene i Oslo Skisenter. Det er milevis med lysløper rett i nærheten og badeplass i Oslos reneste vann på Stilla bare en kort spasertur unna.

Lachmannsvei 39C - garden/hage og fasade

Lachmannsvei 39C - terrace/terrasse og hage

Lachmannsvei 39C - entrance/inngangsparti

Slideshow

Om du har lyst til å se alle bildene i et slideshow i nettleseren din, klikk her.

Bredbånd

Det er bredbånd fra NextGenTel (4 MB/s), og Viken Fibernett legger for tiden moderne fiberkabel i Lachmannsvei. Med hastigheter på 25-100 MB/s! (Kontakt megler Peder Selmer på e-post eller telefon 91 61 62 62 for detaljer)

Kart

Slik finner du veien fra Storo-krysset. Klikk på kartet for å se detaljer.


View Larger Map

Start i Storo-krysset som ligger på Ring 3, midt mellom Sinsen-krysset og Ullevål Stadion. Følg så trikkeskinnene oppover mot Kjelsås til du kommer opp på Kjelsås-platået. Du passerer blant annet en 7-Eleven-butikk på venstre hånd.

Etter denne butikken kjører du ca. 500 meter. I lyskrysset (du ser da Privat-megleren i et hvitt hus på venstre hånd), svinger du opp til høyre i Myrerskogveien.

Dennne veien går rett fram og følger så fjellet opp mot venstre. Den ender i Lachmannsvei, og du kjører til høyre. 200 meter og du ser en rekke med seks hus, tre røde og tre oransje. 39C er det midterste røde.

Du kan parkere inne i bakgården (hvor det kan bli få plasser) eller nede ved barnehagen i nr. 41.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CAPTCHA